Tallers i formació de formadors

MÈTODE_BODI_CARTELL_Imagen.png

Inscripcions Obertes​

Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància

Formació intensiva per a professionals que treballen amb primera infància

 

Casal del Poblenou | Rambla del Poblenou 49. Barcelona

2, 3, 4, 5, 6 de setembre 2019 | 16h - 20h

Gratuït | Places limitades

 

Inscripcions: fins el 27 d'agost 2019 a través aquest formulari

 

Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància és una proposta formativa que aposta per al desenvolupament d’habilitats fonamentades en la inclusivitat i la no-discriminació des de les primeres edats. La formació se centra en la interacció de les possibles discriminacions que es donen des de primera infància al voltant dels eixos de: la diversitat cultural, el gènere, el cos i la sexualitat, amb els objectius de:

 

> Contribuir al desenvolupament de pràctiques educatives dins i fora de l’entorn escolar en relació amb l’educació intercultural, l’educació de gènere i la inclusió dels nens i nenes amb entorns culturalment diversos.

> Contribuir al desenvolupament de les competències dels i les professionals que treballen amb infants a través de nous mètodes i noves eines pràctiques per a ser adaptades a l’entorn propi.

> Contribuir al desenvolupament de la capacitat de l’escola per a fer front a la diversitat cultural i assegurar que els nens i nenes de diferents orígens culturals no estan exclosos.

> Dotar als infants d’eines per a la seva participació en una societat intercultural tolerant cap a la diversitat cultural i de gènere.

> Oferir eines i estratègies per a abordar qüestions sensibles en relació amb el cos, la salut i la sexualitat dels nostres nens i nenes.

RESUM DEL CURS

Portal de transparència de La Xixa

Barcelona

www.laxixateatre.org

laxixa@laxixateatre.org

@laxixateatre

+34 640141008