Tallers i formació de formadors

FORMACIÓ_Blanc_CARTELL_.jpg

Inscripcions Obertes​

Formació SELFEE

Eines digitals i socio-emocionals per a la no-discriminació en la recerca de feina

Lafede.cat

C. TÀPIES, 1-3, 08001 BARCELONA

16-20 de setembre | 16h-20h

Gratuït 

Inscripcions: a través d'aquest formulari

"Eines digitals i socials i emocionals per a la no discriminació en la recerca de feina: formació de formadors" és una formació per a formadors que promou la convivència i la cohesió social basant-se en el respecte mutu, les responsabilitats compartides, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació per motius de gènere, raça, edat o origen, pensament o consciència en els processos de cerca de treball. Amb aquesta formació convidem a contribuir a la erradicació i prevenció del discurs d’odi, com a manifestació d’actituds intolerants, racistes i xenòfobes en els processos de cerca de treball i accés al mercat laboral de les persones, independentment de les seves diversitats.

Dirigida a

  • Formadors

  • Professionals

  • Treballadors socials

  • Qualsevol persona orientada a treballar l'apoderament i formació de persones que es troben a la recerca de feina

Objectius

  • Fomentar i compartir metodologies estratègiques amb els/les participants que fomentin la igualtat d’oportunitats i de tracte, així com la no discriminació de les persones que es troben en processos de cerca de feina.

  • Aprendre a introduir i lluitar contra qualsevol tipus de discriminació i discurs d'odi vinculat als drets laborals de les persones, inclosos prejudicis i estereotips que afecten negativament a l'accés als llocs de treball.

  • Promoure la formació pel que fa a l’alfabetització digital i l'ús responsable de les noves tecnologies com a elements clau:

- Per a garantir l'exercici ampli dels drets laborals en els processos de recerca de treball mitjançant les habilitats digitals necessàries per aconseguir-ho.

- Per a lluitar contra els estereotipos, els prejudicis i els discursos d’odi, donant veu a les persones que sovint es troben discriminades en els circuits de cerca de feina.

Portal de transparència de La Xixa

Barcelona

www.laxixateatre.org

laxixa@laxixateatre.org

@laxixateatre

+34 640141008